2020-08-05
Vår duktiga elev Ali har trainee priser från 350 kronor. Boka på telefon, online eller dropin.

2020-04-01
I dessa corona tider försöker vi vara ännu mer flexibla när du vill boka en tid i någon av våra butiker.
Bokar du online så ser du alla lediga tider hos din frisör, eller så ringer du oss så ordnar vi något som passar dig bäst. 
Hör av dig så löser vi något bra!

​​​​​​
​​​​​​​Så hanterar Funky Hair & Funkyman Barber&Shop coronaviruset.

För att du ska känna dig trygg med att besöka oss vill vi berätta om våra rutiner för att förhindra vidare spridning av Coronaviruset.
Mellan varje kund torkar vi stol, verktyg, arbetsyta, produkter och tidningar med desinficeringspray. I den mån det går använder vi varannan stol.
Vi tar inte våra kunder i hand eller kramas i dessa tider. Det kommer en tid då vi gärna gör det igen ❤️.
Vi följer noga utvecklingen och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppmanar alla medarbetare att stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Vi vill även be alla kunder som känner av minsta förkylningssymptom att flytta fram sin behandling. Man bokar enkelt om sin tid via telefon eller via vår internetbokning.

Funky Hair 026 122400
Funkyman Barber&Shop 026 142200

Funky Hair /

About

Funky hair är ett team av hängivna frisörer som har som målsättning att få dig att se fantastisk ut. Vi är kreativa och har en passion för vårt yrke, men lika viktigt är ett bra samarbete och en gedigen kunskap så att du kan få den perfekta frisyren. Vi vill höra dina egna idéer och önskemål så att vi kan hitta rätt stil för dig.

​​​​​​​För att kunna erbjuda den bästa servicen vidareutbildar vi oss oavbrutet. Vi besöker de Internationella mässorna och går kurser hos de bästa utbildarna. För oss är det viktigt att alla får den bästa utbildningen så att du kan få den bästa behandlingen.