Vi ger dig stil

För oss ska ett besök på en barbershop vara lite som att uppleva en resa; drömma sig bort en stund, känns exotiska dofter och se detaljer som kittlar fantasin. Låt dig bli ompysslad av våra duktiga frisörer och barberare medan du lyssnar på skön musik. Här på Funky Man kan du zooma ut från en stressig vardag och få tid för dig själv. Boka en tid eller kom på drop in.

I butiken hittar du allt som har med manlig skönhetsvård att göra, schampo, rakartiklar, hudkräm och accessoarer - ett brett utbud av utvalda och unika produkter.  

Vår personal och våra behandlingar 

Hos oss är alla frisörer och barberare utbildade med frisörlicens. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning och behörighet, du ska känna dig trygg när du klipper eller rakar dig. Våra trainees arbetar alltid under uppsikt av en licensierad frisör.  Kom in och låt Pelle och Michael, ta hand om dig! 

Observera att alla våra priser är från-priser, dvs. det är minsta kostnaden för behandlingen men priset kan bli högre beroende på tids- och materialåtgång. Du får ett exakt pris innan behandling.

 

Klippning

Barber King Cut
Hårklippning, tvätt med lätt massage, följt med styling
30 minuter, från 495 kr

Barber Buzz Cut
Maskinklippning med önskad längd, max 2 olika längder
15 minuter, från 300 kr

Barber NBS
Puts i nacke & sidor, ett bra alternativ mellan klippningar.
15 minuter, från 300 kr

Barber NBS Skinfade
Puts i nacke & sidor, ett bra alternativ mellan klippningar.
Skinfade fr. 0 mm.
30 minuter, från 390 kr

Skägg

Barber BMT Classic
Skägget trimmas med maskin & sax efter önskad form. Utan knivrakning.
15 minuter, från 300 kr 

Barber BMT DeLuxe
Trimning av skägg med maskin & sax efter önskad form. Knivrakning, omslag av en varm handduk, ​​​​​​​med återfuktande aftershave balm avslutningsvis.
30 minuter, från 490 kr

Barber Clean Shave
Klassisk rakning med nedtrimning av stubb och en välbehövlig rakning. Omslag av varm handduk. Avslutningsvis med återfuktande aftershave balm.
45 minuter, från 500 kr